5.0از 5

هوشیار باشید و فریب نخورید!

رایگان
خرید
    نظر شما چیست؟
    • معرفی کتاب
    • مشخصات کتاب

    معرفی کتاب هوشیار باشید و فریب نخورید!

    کتاب هوشیار باشید و فریب نخورید! اثر دیویدجی.لیبرمن با ترجمه امیرحسن مکی توسط انتشارات نسل نواندیش منتشر شده است.
    این کتاب به هشت بخش تقسیم شده که هر یک جنبه‌ای از دروغ‌گویی را مورد بررسی قرار می‌دهد.

    تکنیک‌های ابتکاری کتاب هوشیار باشید و فریب نخورید! به شما کمک خواهند کرد که به کشف حقیقت نائل شده و تشخیص دهید که آیا طرف مقابل قصد فریب دادن شما را دارد یا خیر و بدین ترتیب با پی بردن به حقیقت، می‌توانید بر اوضاع مسلط شده و قربانی دروغ های وی نشوید.

     اکثر مثال‌های کتاب هوشیار باشید و فریب نخورید! برگرفته از روابط شخصی و موارد شغلی می‌باشند و یقیناً اکثر ما با این قبیل سناریوها آشنایی داریم.

    گزیده کتاب هوشیار باشید و فریب نخورید!

    زبان چشم‌ها
     یکی از نشانه‌های بارز دروغگویی، دزدیده نگاه کردن و یا عدم نگاه کردن مستقیم در چشمان طرف مقابل می‌باشد. فردی که به شما دروغ می‌گوید سعی می‌کند تا به هر طریق ممکن از نگاه کردن به چشمان شما اجتناب ورزد زیرا به طور ناخودآگاه احساس می‌کند که شما قادر خواهید بود از چشمان وی به نیت باطنی او پی ببرید. و به دلیل احساس گناه و شرمساری تمایل ندارد که به چشمان شما نگاه کند. در عوض او چشم به زمین می‌دوزد و یا چشمهایش را به این سو و آن سو می‌گرداند. برعکس، زمانی که حقیقت را می‌گوییم یا در مظان اتهامی ناروا قرار می‌گیریم تمایل داریم که تمامی حواس خود را بر روی طرف مقابل متمرکز نماییم. برای این منظور، چشم در چشمان فردی که به ما تهمت وارد کرده، می‌دوزیم و گویا می‌خواهیم به او بفهمانیم «تا زمانی که موضوع روشن نشده، تو هیچ جا نخواهی نرفت!»


    بدن هیچگاه دروغ نمی‌گوید
    عدم تحرک
    دست‌ها، نشانه‌هایی عالی برای کشف حقیقت می‌باشند زیرا ما در هنگام صحبت، دستان خود را حرکت داده و آن‌ها بیشتر از پاهایمان مورد توجه قرار می‌گیرند. اما اگر با دقت نگاه کنیم هم دست‌ها و هم پاها، اطلاعات مفیدی را در این زمینه در اختیارمان می‌گذارند. هنگامی که شخصی دروغ می‌گوید یا سعی می‌کند که مقصود خویش را از ما پنهان نماید، از دستان خود کمتر استفاده کرده و از آن‌ها در ادای سخنان خود کمتر کمک می‌گیرد.

    اگر این فرد نشسته باشد دستان خود را روی ران‌های خود قرار می‌دهد و اگر ایستاده باشد آن‌ها را در پهلوهایش ثابت نگاه می‌دارد. همچنین ممکن است که وی دست‌های خود را در جیب‌هایش فرو برده یا بر روی هم بفشارد و یا ممکن است انگشت‌ها جمع شده و تبدیل به مشت شوند؛ باز بودن انگشتان معمولا ً نشانه صداقت و روراستی می‌باشد.