0.0از 0

آثار مخرب و منفی جنگ بر حقوق کودکان

کتاب
دسته بندی
مسلم دوستی
نویسنده
رایگان
خرید
    نظر شما چیست؟
    • معرفی کتاب
    • مشخصات کتاب

    معرفی کتاب آثار مخرب و منفی جنگ بر حقوق کودکان

    کتاب آثار مخرب و منفی جنگ بر حقوق کودکان نوشته ی مصطفی ایقانی و مسلم دوستی می باشد و انتشارات قانون یار آن را منتشر کرده است.نویسنده در این کتاب به آسیب هایی که کودکان در زمان جنگ متحمل می شوند، می پردازد.

    این کتاب با آمار و اطلاعات دقیقی که ارائه می دهد شما را با عمق این فاجعه آشنا می کند و شما به درک بیشتری نسبت به رابطه ی میان کودکان و جنگ می رساند.بدون شک، در هر جامعه ای کودکان ضعیف ترین گروه محسوب می شوند؛ چراکه برای محافظت و تأمین نیازهای اولیه ی خود ناتوان هستند و به سایرین نیاز دارند. با این اوصاف، در شرایط خاص به ویژه جنگ، نخستین گروهی که بیشترین آسیب را متحمل می شود کودکان هستند.

    کتاب آثار مخرب و منفی جنگ بر حقوق کودکان به رابطه ی کودک و جنگ می پردازد و برای این که شما درک بهتری نسبت به این مسئله پیدا کنید، برایتان مثال های بی شماری ذکر می کند. فراموش نکنید که هر ساله هزاران هزار کودک به خاطر عوارض ناشی از جنگ می میرند و این مسئله، پدیده ای غیرقابل انکار است. مصطفی ایقانی و مسلم دوستی نیز در این کتاب تلاش می کنند تا با ارائه ی آمار و اطلاعات دقیق از جنگ هایی که تاکنون بشر به خود دیده شما را با ابعاد دیگر این پدیده ی شوم آشنا کنند.

    بخشی از کتاب آثار مخرب و منفی جنگ بر حقوق کودکان

    روابط تربیتی و پایدار با بزرگسالان عامل مهمی در بهبود روانی بچه می باشد. اگرچه همه آنهایی که یک قسمتی از زندگی روزانه کودکان هستند نقشی در پروسه درمان دارند اما والدین و مراقبان اصلی بهتر از همه آماده کمک به کودکان هستند. برای انجام این کار، خانواده ها و جوامع باید احساس امنیت و اطمینان کنند بنابراین برنامه ها باید به والدین و معلم ها کمک کند تا با کودکان در مورد مسائل دشوار ارتباط برقرار کنند.

    در روآندا، پیغام های رادیویی، نمایش تلویزیونی و کتاب کودکان به کار گرفته می شوند تا حساسیت صدمه روحی را در سطح جامعه نشان دهد. دولت ها و سازمان های امدادی باید با جدیت فعالیت کنند تا مانع از نهادینه شدن کودکان شوند و نهادینه کردن گروه های خاص کودکان مانند کودکان سرباز، یتیم ها یا کودکان جدا شده، آن ها را بدنام می کند و انزوا و گوشه گیری آن ها را تشویق می کند.

    مراقبت های نهادینه همچنین می تواند به علت ویژگی متفاوت برای ادامه دادن، پُر هزینه باشد و در زمان مخاصمات مسلحانه اغلب نامنظم می باشد. سازمان هایی مانند پیمان بین المللی نجات کودکان، کمیته نجات بین المللی (IRC)، صندوق کودکان مسیحی و سایرین برنامه هایی را برای کمک به کودکان به منظور یک وضعیت طبیعی از طریق کارهای روزانه یک خانواده و زندگی اجتماعی مانند رفتن به مدرسه، آماده کردن غذا، شستن لباس ها و کار در مزرعه گسترش داده است.