5.0از 5

۱۲۵ اصل موفقیت وارن بافت

روش های وارن بافت در سرمایه گذاری و کسب وکار

رایگان
خرید
    نظر شما چیست؟
    • معرفی کتاب
    • مشخصات کتاب

    معرفی کتاب ۱۲۵ اصل موفقیت وارن بافت

    کتاب ۱۲۵ اصل موفقیت وارن بافت حاصل تلاش و دشواری‌های یکی از موفق‌ترین تاجران عرصه اقتصادی در قرن اخیر است. این کتاب مجموعه‌ای از باورها و فرمان‌هایی است که این مرد بزرگ در راستای نیل به اهدافش آن‌ها را سرلوحه کار خویش قرار داده است. 

    مهم ترین شاخصه کتاب ۱۲۵ اصل موفقیت وارن بافت به کارگیری اصول ساده و کاربردی نه تنها در حوزه کسب وکار و سرمایه‌گذاری بلکه در زندگی است. اصل آخر کتاب ۱۲۵ اصل موفقیت وارن بافت اشاره به این دارد که پولدار بودن یا فقیر بودن مهم نیست. آنچه در این دنیا باقی می‌ماند خوبی‌هاست. این کتاب نوشته ماری بافت و دیوید کلارک و ترجمه سارا میرزایی است که توسط انتشارات بنیاد فرهنگ زندگی منتشر شده است.

    این کتاب شامل نظرات و عقاید نویسنده است و توصیه‌ای مبنی بر خرید یا فروش یا سرمایه‌گذاری در حوزه خاصی نیست. انتشار این کتاب هیچ مسئولیتی در حوزه مسائل حقوقی، حسابداری، سرمایه‌گذاری یا خدمات حرفه‌ای دیگری دربر نخواهد داشت. قوانین ایالت با ایالت و دولت با دولت متفاوت است و در صورتی که خواننده کتاب نیاز به خدمات مالی و حقوقی داشته باشد باید از متخصص حوزه مربوط کمک بگیرد. نه نویسنده و نه ناشر این کتاب درستی اطلاعات کتاب را تضمین نمی‌کنند. 

    گزیده کتاب ۱۲۵ اصل موفقیت وارن بافت

    هیچ وقت از اینکه در زمان فروش بیشتر بخواهید یا در زمان خرید کمتر بخواهید، نترسید. 
    وارن می‌فهمید که مردم معمولا خجالت می‌کشند از اینکه در زمان فروش رقم بیشتری را مطالبه کنند یا در زمان خرید رقم کمتری را درخواست نمایند. هیچ‌کس دوست ندارد که طماع یا بی‌کلاس شناخته شود. ولی خیلی ساده در دنیای تجارت هر چقدر که پول از فروش چیزی یا در پرداخت هر خریدی معامله می‌شود مشخص می‌کند که پول به‌دست آوردی یا از دست دادی و درنهایت معلوم می‌کند که ثروتمند خواهی شد یا نه. زمانی که مذاکرات شروع می‌شود شما می‌توانید قیمت فروش را پایین آورید یا بالا ببرید اما غیرممکن است که عکس آن را در راستای زیان خود انجام دهید. 
    وارن از معاملات بسیاری بدون نتیجه بیرون آمده است زیرا بر پایه معیارهای قیمت او نبوده است. شاید معروف‌ترین مثال در این زمینه خرید ABC از کاپیتال سیتی باشد. وارن سهم بیشتری از شرکت را به‌ازای پولی که پرداخت می‌کرد در مقایسه با کاپیتال سیتی که در این معامله شرکت کرده بود می‌خواست، اما وارن از این معامله بیرون آمد. روز بعد کاپیتال سیتی کنار کشید و معامله طبق درخواست وارن انجام شد. بنابراین «بخواهید» شاید آنچه خواسته‌اید را به‌دست آورید اما اگر نخواهید کسی نظر شما را نمی‌داند.